ASKIDA EKMEK

Öğrencilerimizin “millî, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerimizi benimseyen, koruyan ve geliştiren fertler olmalarına” ayrıca çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış, bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı; millî, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerimizi kendi yaşantılarında inşa etmiş; akl-ı selim, kalb-i selim ve zevk-i selim sahibi, bedensel ve sosyal bakımdan dengeli bireyler olarak yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla; Şehit Öğretmen Mehmet Ali Durak Ortaokulu öğretmenlerimizin katkıları ve öğrencilerimizin kendi harçlıklarını biriktirerek, oluşturulan ''Askıda Ekmek'' kumbarasına gönüllülük esasına göre ve imkanı ölçüsünce destek sağladılar.  Kumbarada biriken paralar ''Askıda Ekmek '' uygulaması için İlçemizdeki Kardelen Unlu Mamüllerine, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere değerler kulübü öğretmenleri ve öğrencilerimiz tarafından teslim edilmiştir.

Not: Bu projeye katılmak gönüllülük esasına dayalı olup herhangi zorunluluk yoktur.

04-01-202404-01-202404-01-202404-01-202404-01-2024

Yayın: 04.01.2024 - Güncelleme: 04.01.2024 19:38 - Görüntülenme: 214