UNUTMADIK, UNUTTURMAYACAĞIZ!

Bu vatan toprağı kara bağrında, sıradağlar gibi duranlarındır. Bir tarih boyunca, onun uğrunda kendini tarihe verenlerindir.

O insanlar ki söz konusu vatan olunca bir dakika bile düşünmediler, canlarını verdiler.

Türkiye Cumhuriyeti şehitlerimiz ve gazilerimizin fedakarlıkları ile ilelebet yaşayacaktır.

Vatan için yaşayıp öldünüz; siz toprağa değil, kalplere gömüldünüz.

Vatan için, milletimiz için, bayrağımız için sonuna kadar dimdik ayaktayız!

"Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğruna ölen varsa vatandır."

15 Temmuzdaki o hain kalkışmayı UNUTMA, UNUTTURMA! Okulumuz 8-E Sınıfı öğrencisi Fatma Pekyılmaz'ın 15 Temmuz anısına yazmış olduğu, şehitlerimize mektubu bizleri duygulandırdı. Mektupta verdiği mesaj; bir o kadar da anlamlıydı. "Unutmadık, unutturmayacağız!"

Yayın: 29.05.2021 - Güncelleme: 01.11.2023 10:31 - Görüntülenme: 285