ANKARA / YENİMAHALLE - Şehit Öğretmen M.Ali Durak Ortaokulu

Şehit Öğretmen M.Ali Durak Ortaokulu

Adres
Okulumuz geçici olarak Zehra Önder İlkokuluna taşınmıştır, Zehra Önder İlkokulu adresi Ergenekon Mah. Suadiye Cad. Karabük Sok. No 35 Yenimahalle/ANKARA Eski Adresimiz Ergenekon mah. Kordonboyu cad. no1 Yenimahalle
Vizyon
- Bilim ve Kültür Merkezi olmak, - Kurumsallaşmış bir okul kimliğine sahip olma, - Tam öğrenmeyi gerçekleştirebilen öğretmenlerle yaratıcı düşünebilen bireyler yetiştirmek.
Misyon
Misyonumuz - Çağın gerektirdiği anlayışa sahip Atatürkçü, araştırmacı ve gerektiğinde sorgulayabilen, geleceğe umutla bakan, duyarlı ve barışçı bireyler yetiştirmek. - İdealist öğretmenlerle, idealist gençleri yarına hazırlamak için varız. - Başarıya odaklanmış, ilkeli ve amaçlı gençleri, geleceğin Türkiye’sini şekillendirmek için varız.
Rehber Öğretmen :
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
DOĞALGAZ
ADSL (1 Mbit)
Ulaşım
Ergenekon mah. Kordonboyu cad. no1 Okulumuza Kızılaydan ulaşım 202 özel halk otobüsü , Ulustan ulaşım Şentepe minibüsleriyle, metro ile ulaşım İvedik metrosunda inip İvedik metro otobüsüne binip 11. durakta inilecek
YENİMAHALLE
İlçe Merkezin :1km İl Merkezine :8km