Ara

Millî Eğitim Bakanlığı yeni Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği gereği, okulumuz derslerinde sınavlar ortak yapılacaktır.

6. sınıflarda Türkçe ve Matematik derslerinin ortak sınavları Bakanlık tarafından yapılacaktır.

Sayın Velimiz,

2023-2024 eğitim öğretim yılı I. dönem Veli Toplantısı 26.11.2023 Pazar günü saat 11.00’de öğrencilerin kendi sınıflarında yapılacaktır.

Öğrencimiz ve sizler için önem arz eden bu toplantımıza katılmanızı rica eder,  saygılarımızı sunarız.

Ekm

Ekm

Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurulu toplantımız 20 Ekim 2023 Cuma günü saat 13.30'da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.

Tüm velilerimiz davetlidir.

2023- 2024 Eğitim Öğretim Yılında Uygulanacak Zaman Çizelgemiz