T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / YENİMAHALLE - Şehit Öğretmen M.Ali Durak Ortaokulu

ASKIDA EKMEK (ÇEDES PROJESI)

20-12-2023Öğrencilerimizin “millî, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerimizi benimseyen, koruyan ve geliştiren fertler olmalarına” ayrıca çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış, bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı; millî, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerimizi kendi yaşantılarında inşa etmiş; akl-ı selim, kalb-i selim ve zevk-i selim sahibi, bedensel ve sosyal bakımdan dengeli bireyler olarak yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla Şehit Öğretmen Mehmet Ali Durak Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerle birlikte “ÇEDES PROJESİ” kapsamında “Askıda Ekmek” uygulaması başlatılmıştır.

Değerler Kulübü rehberliğinde;                                                                                                                                                            Bu projede amacımız çocuklarda yardımlaşma ve paylaşma duygusunu pekiştirebilmektir. Bu amaçla öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve sizlerin de desteğiyle ''Askıda Ekmek ''projesini gerçekleştireceğiz.

 UYGULAMA: Her öğrencimiz kendi harçlıklarını biriktirerek oluşturulan ''Askıda Ekmek'' kumbarasına gönüllülük esasına göre ve imkanı ölçüsünce destek sağlayabilir. Kumbarada biriken paralar ''Askıda Ekmek '' uygulaması yapan fırınlara değerler kulübü öğretmenleri ve öğrencileri tarafından teslim edilecektir.

Biriken ücretler değerler kulübü öğretmenleri ve öğrencileri tarafından tutanak altına alınacaktır. Ekmek ücretleri de belirlenen fırınlara değerler kulübünü temsil eden öğretmenleri ve öğrencileri ile birlikte teslim edilecektir.

 Bu projeye katılmak gönüllülük esasına dayalı olup herhangi zorunluluk yoktur.

Proje Hakkında Bilgi İçin:

Hüseyin BAHTİYAR (Müdür Yrd.)

Mesut KARAGÖZ (DKAB Zümre Bşk.)

20-12-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 19.12.2023 - Güncelleme: 20.12.2023 00:31 - Görüntülenme: 357
  Beğen | 19  kişi beğendi

Etiketler :
ASKIDA EKMEK,