ANKARA / YENİMAHALLE - Şehit Öğretmen M.Ali Durak Ortaokulu

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi 15 Temmuz Demokrasi Müzesi Gezisi

Şbt

AKADEMİK DESTEK "GELİŞİM İZLEME SINAVLARI"

Şbt

"TEMİZ SINIF, TEMİZ OKUL PROJESİ"

Şbt

Öğrencilerimizin Sportif Başarıları Devam Ediyor.

6/A sınıfından Elif Nehir AYKUL Kick Boskta  Ankara Birinciliği

6/A sınıfından Nehir ÖZDAMAR Karete  Ankara Birinciliği ve İkinciliği

5/B sınıfından Büşra TİFTİK Wushu  Ankara Birinciliği ve Üçüncülüğü

6/E sınıfından Duru ERGÜN Judo Bölge Üçüncülüğü (Aksaray'da düzenlenen)

8/C sınıfından Ferdi Zeli ÖZEL Mua Thai Ankara Üçüncülüğü

ile bizleri gururlandırdılar. Öğrencilerimizi, ailelerini ve emek veren antrenörlerini tebrik ederiz.

Ders Destekli "Yaparak-Yaşayarak Öğrenme" Sinema Etkinliği

Şbt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ "ATASÖZÜ/DEYİM RESİMLEME ETKİNLİĞİ"

Şbt

Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu üyesi olarak Avrupa Birliği Projelerinde biz de varız…

Şbt

6 Şubat depreminin yıl dönümünde milletimizin özünde var olan birliktelik ruhunu öğrencilerimize küçük yaşta kazanmalarını sağlamak amacıyla güne depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımız için saygı duruşu ile başladık. Sonrasında sınıflarımızda yaşadığımız felaketle ilgili hazırlanan videoyu izleyerek, deprem gerçeğini unutmamamız gerektiğini hatırladık. Allah Ülkemize bir daha böyle bir acı yaşatmasın.

Ock

Uzun süren bir maratonun sonuna geldik. Hep bikrlikte çalıştık, eğlendik, yorulduk, tatili hak ettik.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı birinci dönemi sona erdi. Her bitiş yeni bir başlangıcı beraberinde getirir.

Hepimiz çok iyi biliyoruz ki gelecek geçmiş üzerine kurulur. Geçmişini iyi bilen, geçmişini sağlam temellere oturtan, hatalarından ders çıkarıp geleceğe ulaşan bireyler geleceğin de sahipleri olmaktadırlar.

Sevgili çocuklar, tatilde bol bol dinlenin, eğlenin. Dönüşte sizleri burada aynı heyecanla bekliyor olacağız.

Ock

Bakanlığımızca ülke genelinde okullarda 15-19 Ocak 2024 tarihleri arasında hafta boyu öğrencilerin çok yönlü gelişimine odaklanan; bilimsel, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerin yapılması, kendilerini ifade edebilecekleri etkinliklerin gerçekleştirilmesi istenmiştir. Bu kapsamda okulumuzda yapılacak etkinlik planlaması aşağıdaki gibidir.

Ock

Pençe Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşen askerlerimiz için okulumuzda bayrak töreni öncesinde 1 dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi.

Şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, ailesine sabırlar dileriz. Milletimizin başı sağolsun.

Ey şanlı Kahramanlarımız,

Ruhlarınız şad, mekanınız cennet olsun.

Vatan size minnettardır.