Ock

Dilimizin Zenginlikleri: Hikaye Anlatma Yarışmasında dereceye giren öğencilerimiz Okul Müdürümüz Osman KANAT tarafından "Katılım Belgesi, Çanta ve çeşitli hediyelerle ödüllendirilmiştir.

Ock

Önümüzdeki yıl bizden ayrılarak lise hayatına geçiş yapacak öğrencilerimize sağlıklı bir karar vermelerine yardımcı olmak amacıyla Rehberlik Servisimiz tarafından organize edilen okul tanıtımı gezilerimiz devam ediyor. Öğrencilerimiz Aselsan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ettiler. Öğrencilerimizi ağırlayan yönetici ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Sayın Velilerimiz,

Öğretmenlerimizle daha verimli görüşme yapabilmeniz için Öğretmen-Veli Görüşme Saatleri Çizelgesi oluşturulmuştur. Çizelgede belirtilen gün ve saatlerde öğretmenlerimizle görüşebilirsiniz.

DEDE KORKUT HİKAYELERİNDEN HAREKETLE YENİ BİR HİKAYE YAZMA YARIŞMASI

Ara

Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nin kutulmasında önemli bir adım olan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Ankara'ya gelişinin 104. yıl dönümü okulumuz öğretmenleri Hacı Ali AYDIN, Tuba ENGİN, Aslı U. DOĞAN, Ahmet DİNDAR, Seçil B. AKYOL ve Özlem K. YAVUZ tarafından hazırlanan programda coşkuyla kutlandı.

Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır,

Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır.

"Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları" kapsamında Kıbrıs Barış Harekâtında Gazi olan Mehmet ERDOĞMUŞ'u öğrencilerimizle buluşturduk. Oldukça keyifli geçen programımıza teşrif eden Gazi'mize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Bilişim Teknolojileri ve Rehber Öğretmeni Gönül ÇAĞLAR ŞEKER tarafından 19-20 Aralık 2023 tarihlerinde öğretmenlerimize Öğrenci/Öğretmen Destek Sistemi (ODS) tanıtımı amacıyla seminerler düzenlenmiştir.

Ara

Önümüzdeki yıl bizden ayrılarak lise hayatına geçiş yapacak öğrencilerimize sağlıklı bir karar vermelerine yardımcı olmak amacıyla Rehberlik Servisimiz tarafından organize edilen okul tanıtımı gezilerimiz devam ediyor. Öğrencilerimiz Şehit Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret ettiler. Öğrencilerimizi ağırlayan yönetici ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Millî Eğitim Bakanlığı yeni Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği gereği, okulumuz derslerinde sınavlar ortak yapılacaktır.

6. sınıflarda Türkçe ve Matematik derslerinin ortak sınavları Bakanlık tarafından yapılacaktır.

Ara

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nca Cumhuriyetimizin 100. yılına özel, 400'ün üzerinde eserin katılımıyla beste ve güfte dallarında 100. Yıl Marşı Yarışması düzenlenmiştir. Birinci seçilen marş, 30 Ağustos Zafer Bayramının 101. yılında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen tanıtım programıyla, büyük bir coşku ve heyecan içinde milletimize armağan edilmiştir.

100. Yıl Marşı Lİnkleri: Tıklayınız.

100. Yıl Marşı: Tıklayınız.