Şbt

Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu üyesi olarak Avrupa Birliği Projelerinde biz de varız…

Şbt

6 Şubat depreminin yıl dönümünde milletimizin özünde var olan birliktelik ruhunu öğrencilerimize küçük yaşta kazanmalarını sağlamak amacıyla güne depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımız için saygı duruşu ile başladık. Sonrasında sınıflarımızda yaşadığımız felaketle ilgili hazırlanan videoyu izleyerek, deprem gerçeğini unutmamamız gerektiğini hatırladık. Allah Ülkemize bir daha böyle bir acı yaşatmasın.

Ock

Uzun süren bir maratonun sonuna geldik. Hep bikrlikte çalıştık, eğlendik, yorulduk, tatili hak ettik.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı birinci dönemi sona erdi. Her bitiş yeni bir başlangıcı beraberinde getirir.

Hepimiz çok iyi biliyoruz ki gelecek geçmiş üzerine kurulur. Geçmişini iyi bilen, geçmişini sağlam temellere oturtan, hatalarından ders çıkarıp geleceğe ulaşan bireyler geleceğin de sahipleri olmaktadırlar.

Sevgili çocuklar, tatilde bol bol dinlenin, eğlenin. Dönüşte sizleri burada aynı heyecanla bekliyor olacağız.

Ock

Bakanlığımızca ülke genelinde okullarda 15-19 Ocak 2024 tarihleri arasında hafta boyu öğrencilerin çok yönlü gelişimine odaklanan; bilimsel, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerin yapılması, kendilerini ifade edebilecekleri etkinliklerin gerçekleştirilmesi istenmiştir. Bu kapsamda okulumuzda yapılacak etkinlik planlaması aşağıdaki gibidir.

Ock

Pençe Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşen askerlerimiz için okulumuzda bayrak töreni öncesinde 1 dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi.

Şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, ailesine sabırlar dileriz. Milletimizin başı sağolsun.

Ey şanlı Kahramanlarımız,

Ruhlarınız şad, mekanınız cennet olsun.

Vatan size minnettardır.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri: Hikaye Anlatma Yarışmasında dereceye giren öğencilerimiz Okul Müdürümüz Osman KANAT tarafından "Katılım Belgesi, Çanta ve çeşitli hediyelerle ödüllendirilmiştir.

Ock

Önümüzdeki yıl bizden ayrılarak lise hayatına geçiş yapacak öğrencilerimize sağlıklı bir karar vermelerine yardımcı olmak amacıyla Rehberlik Servisimiz tarafından organize edilen okul tanıtımı gezilerimiz devam ediyor. Öğrencilerimiz Aselsan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ettiler. Öğrencilerimizi ağırlayan yönetici ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Sayın Velilerimiz,

Öğretmenlerimizle daha verimli görüşme yapabilmeniz için Öğretmen-Veli Görüşme Saatleri Çizelgesi oluşturulmuştur. Çizelgede belirtilen gün ve saatlerde öğretmenlerimizle görüşebilirsiniz.

DEDE KORKUT HİKAYELERİNDEN HAREKETLE YENİ BİR HİKAYE YAZMA YARIŞMASI

Ara

Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nin kutulmasında önemli bir adım olan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Ankara'ya gelişinin 104. yıl dönümü okulumuz öğretmenleri Hacı Ali AYDIN, Tuba ENGİN, Aslı U. DOĞAN, Ahmet DİNDAR, Seçil B. AKYOL ve Özlem K. YAVUZ tarafından hazırlanan programda coşkuyla kutlandı.

Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır,

Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır.

"Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları" kapsamında Kıbrıs Barış Harekâtında Gazi olan Mehmet ERDOĞMUŞ'u öğrencilerimizle buluşturduk. Oldukça keyifli geçen programımıza teşrif eden Gazi'mize teşekkür ederiz.