Ekm

Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurulu toplantımız 20 Ekim 2023 Cuma günü saat 13.30'da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.

Tüm velilerimiz davetlidir.

OKULUMUZDA MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI KUTLANDI

Okulumuzda Hz. Muhammed (S.A.V.)'in doğum günü olan (Hicri 12 Reviulevvel) Mevlid-i Nebi etkinliği yapıldı.

Eyl

8. sınıfların Destekleme ve Yetiştirme Kursları 23.09.2023 Cumartesi günü başlıyor.

Eyl

18 Eylül Pazartesiden itibaren uygulanacak ders programımız.

Eyl

Okulumuza Kayıt Yaptıran 5. Sınıfların Listesidir.

Eyl

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Veli KARAKUŞ, Okulumuzda göreve başlayan Okul Müdürümüz Sayın Osman KANAT, müdür yardımcıları Sayın Atilla ÖZCAN ve Sayın Melike ZORLU'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak 2023-2024 eğitim öğretim yılı hazırlıklarını yerinde inceledi.

Eyl

Okul Aile Birliğimiz tarafından geçmiş yıllarda belirlenen ve kullanılan okul kıyafetlerimiz Oku girişimizde sergilenmektedir.

Eyl

Destekleme ve Yetiştirme Kurs Merkezi Olarak seçilen Okulumuzda, kursa başvuran öğrencilere Hazır Bulunuşluk Sınavı uygulandı.

Ağu

Tarihi şanlı zaferlerle dolu milletimiz, her türlü yokluk ve imkânsızlığa rağmen yürüttüğü kurtuluş mücadelesini, 30 Ağustos 1922’de kesin ve tartışmasız bir zaferle neticelendirmiştir. Büyük Zafer’le birlikte bugün üzerinde özgürce yaşadığımız toprakların ebedi ve ezeli vatanımız olduğu bir kez daha tescil edilmiştir.

Haz

Destekleme ve Yetiştime Kursları ile ilgili Yönerge ve e-Kılavuz yayınlanmıştır.

Haz

2022-2023 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleşmiştir.

May

Okulumuz öğrencilerinden Nehir ÖZDAMAR, Firdevs TERZİ Ankara geneli ortaokullar arası Karate Müsabakalarında birinci olmuştur.

May

Şiir, gökkuşağının yedi rengini çocuk gülüşlerinde aramaktır.

Anka kuşunun kanadında uçsuz bucaksız gökyüzünü seyre dalmaktır.

Şiir, yeni gelen güne umut'la Merhaba demektir.

Kağıtla kalemin son valsidir,  duygular senfonisidir.

Şiir,  barışa hasret tüm insanlığın tan ağarırken özgürlük türküleri bestelemesidir.