Ara

Okulumuz Bilişim Teknolojileri ve Rehber Öğretmeni Gönül ÇAĞLAR ŞEKER tarafından 19-20 Aralık 2023 tarihlerinde öğretmenlerimize Öğrenci/Öğretmen Destek Sistemi (ODS) tanıtımı amacıyla seminerler düzenlenmiştir.

Ara

Önümüzdeki yıl bizden ayrılarak lise hayatına geçiş yapacak öğrencilerimize sağlıklı bir karar vermelerine yardımcı olmak amacıyla Rehberlik Servisimiz tarafından organize edilen okul tanıtımı gezilerimiz devam ediyor. Öğrencilerimiz Şehit Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret ettiler. Öğrencilerimizi ağırlayan yönetici ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Millî Eğitim Bakanlığı yeni Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği gereği, okulumuz derslerinde sınavlar ortak yapılacaktır.

6. sınıflarda Türkçe ve Matematik derslerinin ortak sınavları Bakanlık tarafından yapılacaktır.

Ara

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nca Cumhuriyetimizin 100. yılına özel, 400'ün üzerinde eserin katılımıyla beste ve güfte dallarında 100. Yıl Marşı Yarışması düzenlenmiştir. Birinci seçilen marş, 30 Ağustos Zafer Bayramının 101. yılında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen tanıtım programıyla, büyük bir coşku ve heyecan içinde milletimize armağan edilmiştir.

100. Yıl Marşı Lİnkleri: Tıklayınız.

100. Yıl Marşı: Tıklayınız.

Ara

Bir ülkenin geleceği çocuklardır. Geleceğimizi, çocuklarımıza daha güzel bir ortam sunduğumuzda teminat altına almış oluruz. Her çocuk öncelikle sağlık, eğitim ve diğer imkanlardan yararlanma ve barış dolu bir dünyada hayatın tüm güzelliklerini yaşama hakkına sahiptir.

Ara

Özel gereksinimli öğrencilerimizle, "Altın Kalplerimiz"le Dünya Engelliler Günü farkındalık etkinliği gerçekleştirdik. Yetersizlikten etkilenmiş çocuklarımıza yaptığımız bu programa okulumuz anasınıfı öğrencilerini de davet ederek ederek sosyal hayatımızda onlara daha fazla yer ayırmamız farkındalığını oluşturmayı amaçladık.

Ara

Önümüzdeki yıl bizden ayrılarak lise hayatına geçiş yapacak öğrencilerimize sağlıklı bir karar vermelerine yardımcı olmak amacıyla Rehberlik Servisimiz tarafından organize edilen okul tanıtımı gezilerimiz başladı. İlk durağımız Ankara Atatürk Anadolu Lisesi'ydi. Öğrencilerimizi ağırlayan yönetici ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Öğrencilerimizin akademik gelişimlerini izlemek üzere her ay düzenli olarak yaptığımız Gelişim İzleme Sınavı'nda dereceye giren öğrencilerimize madalya ve ödülleri okul yöneticilerimiz tarafından tadim edildi.

Ara

Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza temiz, sağlıklı ve güvenli bir ortam oluşturmanın sorumluluğunu ve bilincindeyiz. Bunun için çalışıyoruz, çalışlacağız. Bakanlığımız tarafından belirlenen ölçütleri sağlayan "Okulum Temiz Belgesi" sertifikalarımız İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Veli KARAKUŞ tarafından Okul Müdürümüze teslim edilmiştir.

Kas

Sayın Bakanımız Yusuf TEKİN liderliğinde Eğitimin Yüzyılı'nda daha güçlü bir Türkiye hayaliyle güçlü eğitim kadromuzla öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyoruz.

Kas

Öğretmenlerimizi bir gün değil, her gün hatırlıyoruz. Toplumu emekleriyle yoğuran şekillendiren cefakar öğretmenlerimiz.

Şehit Öğretmen Mehmet Ali Durak ailesi olarak mutlu ve gururluyuz. Programımızda bize eşlik eden okul idaremize, şehit öğretmen Mehmet Ali Durak'ın annesi Fatma Teyzemiz, babaları Mehmet Amcamıza ve Okul Aile Birliği üyelerimize gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz.  Şehit Öğretmenimiz Mehmet Ali Durak'ın kıymetli annesi Fatma Teyze'mize ve babası Mehmet Amca' mıza ve ağabeyi Yakup Bey'e bu anlamlı günde aramızda oldukları için şükranlarımızı sunuyoruz.

Bugün bu çatı altında görev yapıyor olmanın mutluluğunu bu özel günde perçinlemiş olduk. Her daim bu ailede bulunmanın gururuyla emeği geçen bütün arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.